20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Les vendes a l’exterior disparen la factuació de Dulcesol

Grup Dulcesol va tancar 2016 amb una facturació global de 319 milions d’euros, la qual cosa representa un augment del 5,3% respecte a l’any anterior, i una producció de 142.926 tones, segons ha informat aquest dilluns l’empresa saforenca.

“Les nostres vendes s’han incrementat en l’últim exercici a causa que en el mercat internacional hem seguit creixent”, ha ressaltat el conseller delegat del grup, Rafael Juan, qui ha destacat que la internacionalització del negoci és part fonamental de l’estratègia de la companyia.

“La nostra facturació procedent de l’exterior ha augmentat fins als 46,16 milions d’euros i representa el 14,47% de la xifra total. Aquest creixement consolida els nostres objectius i confirma que estem en la senda correcta”, ha afirmat el màxim responsable de la companyia.

Durant 2016, l’empresa ha realitzat inversions per valor de més de 39 milions d’euros. Aquest import inclou, entre unes altres, les destinades a instal·lacions -ampliació de la seua planta de Gandia per a la implantació d’una nova línia de brioixeria salada (pa d’hamburguesa) que triplicarà la seua capacitat productiva actual i la construcció de nous centres logístics a Alacant, Bilbao, Camas (Sevilla) i Tenerife per a donar un millor servei als seus clients-, així com a maquinària d’última generació.

La companyia ha desenvolupat a més nous productes amb dos llançaments: ‘Dulcesol Innova’, una col·lecció de productes amb un perfil més saludable que contenen la microalga Chlorella, famosa pel seu poder regenerador, i els ‘Macarons’, una recuperació dels més tradicionals dolços francesos, que s’inscriuen dins de la col·lecció ‘Dulcesol Black’ reservada per a les receptes més ‘Premium’.

En l’actualitat el Grup Dulcesol posseeix centres de producció a Espanya, concretament a Gandia i Vilallonga, dedicats a l’elaboració de més de 2000 referències. També compta amb una granja productora d’ous, que proveeix el 85% de les seues necessitats, i una planta d’impressió de bobines i borses per a envasament amb 44 empleats, que s’ocupa de cobrir la pràctica totalitat (98%) de les necessitats de packaging del grup, amb quasi 2.400tn de material. Igualment té una fàbrica a Algèria, situada prop d’Orà, amb dues línies de fabricació.

Articles relacionats