Les veïnes i els veïns de Simat trien l’espectacle musical tribut a Mecano

– Simat utilitza la votació popular perquè veïns i veïnes del poble trien que espectacle musical volen. Una iniciativa participativa per poder assabentar-se de les preferències de la ciutadania.

La Regidoria de Cultura ha organitzat una enquesta telemàtica, en què demanava al veïnat conéixer la seua opinió respecte a un dels pròxims espectacles musicals que anava a realitzar-se al municipi.

Així, al llarg de la setmana, el veïnat ha pogut votar a través d’un formulari entre les opcions tribut a Mecano, tribut a Miguel Ríos, tribut a Héroes del Silencio, tribut a Queen o tribut a AC/DC. Amb un 33,1 % i 78 vots, la ciutadania ha escollit el tribut a Mecano, que se celebrarà les pròximes setmanes. En segon lloc, el veïnat va escollir l’opció de tribut a Queen, amb un 23,7%. En total, 236 persones han participat en l’enquesta.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha agraït la participació de la ciutadania, ja que, a través de la votació, «podem conéixer les preferències del veïnat davant d’aquest tipus d’actes». A més, ha assenyalat que «probablement realitzarem també un tribut a Queen, ja que ha sigut la segona opció més votada«.

Et Pot Interessar