19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

LES REINES DE L’ELECTRODISGUSTING ACTUEN A GANDIA

Cal recordar que és la sisena edició de la Gandia Beach Pride que és la festa de l’Orgull amb més història de Gandia que va deixar de celebrar-se entre 2011 i 2015 i ha tornat a recuperar-se en 2016 en el marc de les celebracions del Gandia Orgull. Organitzat pel Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor la Gandia Beach Pride es va celebrar a la Platja de Gandia en 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. La Gandia Beach Pride va ser un referent d’Orgull LGTB visible per a totes les comarques centrals valencianes i un exemple d’esdeveniment que conjuga la visibilitat LGTB, la diversió, la defensa dels nostres drets i l’atracció de turisme LGTB.
Des de CLGS, que va complir 10 anys en 2015, s’espera que es torne a recuperar un espai de visibilitat per a les persones LGTB i també per difondre la tasca CLGS en educació, salut sexual i realització de campanyes de conscienciació i visibilitat. En l’edició d’aquest any, l’entitat que ha assumit les despeses d’un esdeveniment que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i la Junta de Districte del Grau.
Sopar el 22 de juliol
En el mateix escenari,el dia anterior, 22 de juliol a partir de les 20 h i fins les 00.30 se celebrarà, organitzat també per CLGS, el sopar de pa i porta (amb 4€, despesa de taula i que donarà dret a participar en la rifa de diferents objectes) que comptarà amb un concurs de travestis amb animació musical. Unes hores abans, a les 19 h, es podrá vore a la mateixa plaça l’exposició itinerant sobre Visibilitat Lèsbica impulsada per Lambda i es podrá disfrutar d’un espai d’oci infantil amb activitats lúdiques per fomentar la diversitat familiar.

Articles relacionats