LES POSSIBILITATS DE FORMAR GOVERN S’ALLUNYEN

 

Com a exemple, s’ha referit al moment en el qual el líder de la formació taronja ha afirmat que ell va estudiar Dret a Barcelona i a Hèlsinki i per això sap distingir entre política migratòria i política d’asil, dos conceptes que, segons Rivera, Iglesias ha barrejat perquè les seues idees sobre drets humans s’emmarquen en els postulats del Govern de Veneçuela.

Servint-se de l’expressió utilitzada per Iglesias, Rivera ha assenyalat que “potser el cunyadíssim és col·locar als amics, els familiars i les núvies en els llocs”. No és la primera vegada que Ciutadans acusa Podem de nepotisme, ja ho ha fet amb Ara Madrid a l’Ajuntament de la capital i amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

El líder del partit morat, per part seua, ha advertit a Rivera que “no tot se soluciona amb cunyadíssimss”, dient per exemple que “l’extrema dreta està malament” i, al mateix temps, presentant-se a unes eleccions europees amb el partit d’extrema dreta Libertas, com va fer C’s.

En este context, Iglesias ha indicat que “els papers ho aguanten absolutament tot” i que tots els polítics poden usar “belles paraules”, però que el que importa és el que després fan.

El president de Ciutadans, en canvi, s’ha centrat en el PP al fer una crida al diàleg per poder constituir un executiu. “Espanya ens ha donat un mandat: cal intentar formar govern. Si ens reprotxem tot el que no compartim, no haurà manera de formar govern mai”, ha avisat abans d’instar als líders polítics a “abaixar una miqueta el to”.

Et Pot Interessar