11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Les platges d’Oliva comencen la temporada estival dels Xiringuitos.

● Nou xiringuitos i quioscos annexos al Pla de Temporada tenen previst obrir en els pròxims dies

● L’Associació d’Adjudicataris agraeix al regidor de Turisme i Platges de l´Ajuntament d´Oliva, Joaquín Calafat, la gran faena desenvolupada al llarg d’aquests mesos malgrat les circumstàncies i la incertesa generada per la crisi sanitària

En pocs dies, la platja d’Oliva serà l’escenari, un any més, del millor oci estival del litoral valencià, amb la posada en marxa de nou xiringuitos- quioscos autoritzats per la Demarcació de Costes.

A hores d´ara, els professionals del sector treballen sense descans per a posar a punt les instal·lacions i començar una temporada turística que no donen per perduda tot i les dificultats i els dubtes sobre l’arribada de turistes.

No obstant això, des de l’Associació d’Adjudicataris  posa l’accent en la necessitat d’obrir les instal·lacions per a donar servei, no sols als visitants, sinó també a tots els veïns d’Oliva i la comarca, que tenen la platja d’Oliva com un referent d’oci en aquests mesos d’estiu.

Si tot va bé, aquest cap de setmana està prevista l’obertura del Llampuga i Kiko Port a la platja de Terranova-Burguera, Kuk Vermell i L’Ambatà en Aigua Blanca, el Replanell en la platja de Rabdells i el d´Oliva Nova en Aigua Morta.

A més, en els pròxims dies s’inauguraran Sunset Beach i Olibaba en Aigua Morta. Cal recordar que el Malamar a la platja Pau Pi ja està funcionant des del divendres 19 de juny.

Des de l’Associació d’Adjudicataris de Xiringuitos es vol agrair l’enorme i exhaustiu treball realitzat per Joaquin Calafat, regidor de Turisme i Platges d’Oliva, perquè aquestes instal·lacions puguen ser finalment inaugurades.

En aquest sentit, Jose Gómez com a representant de l’Associació d’Adjudicataris, ha remarcat la il·lusió i les ganes per posar en marxa cadascuna de les instal·lacions.

Gómez ha afirmat que “tots sabem com ha anat variant la situació al llarg d’aquests mesos i la incertesa que ha generat la crisi sanitària respecte al futur de les nostres instal·lacions”. Per això, ha insistit a assenyalar “l‘atenció i implicació del regidor des del primer moment i fins al dia de hui i la necessitat que aquesta sintonia continue en el futur.

Articles relacionats