17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Les noves cares dels diputats provincials de la Safor

Les noves cares dels diputats provincials de la Safor

· Aquest és el perfil de les diputades i diputats que van iniciar l’onzena legislatura després de la constitució de la corporació el passat 10 de juliol

· Aquests són els diputats i diputades de La Safor en la Diputació 2019-2023.

Avelino Mascarell 1Avelino Mascarell Peiró

Avelino Mascarell té 39 anys i s’estrena com a diputat provincial en representació del PP. En el pla polític, va ser alcalde de Xeraco, a la comarca de La Safor, entre 2011 i 2013 i torna a ser-ho en 2019, després de les eleccions del 26 de maig. En el pla acadèmic, va cursar estudis de Formació Professional en la branca d’Electrònica.

 

 

 

Vicente Mascarell 2Vicent Mascarell Tarazona

Nascut en Real de Gandia en 1973 i Llicenciat en Dret per la Universitat de València, Vicent Mascarell és advocat de l’ICAV i integrant del Torn d’Ofici. Mediador mercantil i civil, ha cursat el CAP de la Universitat i està en possessió de diversos cursos i certificats que li acrediten com a formador.

En l’àmbit institucional ha exercit diverses responsabilitats de gestió a l’Ajuntament de Gandia des de 1999, fins a la present legislatura en la qual és responsable de l’Àrea de Turisme i s’estrena com a diputat provincial amb el Grup Socialista. En aquest partit es va iniciar com un dels responsables de Joventuts Socialistes i va ser vicepresident del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. En 2017 va ser elegit sotssecretari d’Organització i Administració de la Comissió Executiva Provincial del PSPV.

Articles relacionats