14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Les NNGG del PP soliciten una ampliació d’horaris de tota la xarxa de biblioteques de Gandia

– Els joves populars plantegen la necessitat de facilitar la Biblioteca Central i dels barris com a lloc d’estudi.

– David Ronda “És l’època d’exàmens finals i els joves no compten amb un espai de tranquil·litat i amb els mitjans adequats per a realitzar aquestes proves”

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, proposa l’ampliació d’horari de la Biblioteca Central, i fins i tot de les de barri amb motiu del període d’exàmens de PAU, que es desenvoluparan els dies 7, 8 i 9 de juliol, així com un espai de classes de suport i repàs per a estudiants, ja que s’han vist afectats pel COVID-19 i van deixar d’acudir a les seues classes presencials.

Per al col·lectiu juvenil “és indispensable oferir aquest servei, ja que no tots compten amb espais adequats per a dur a terme els seus estudis diaris”. 

L’objectiu d’aquesta ampliació d’horari, suposaria abastar més aforament i assistència d’estudiants a les aules d’aprenentatge, ja que l’horari que es va desenvolupant de 10 h a 21 h, és molt reduït per a l’aforament estipulat del 30% d’estada. Això facilitaria l’assistència de més estudiants i consagrar un espai per a l’estudi i preparació d’examen.

Per al president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, “hem d’oferir el màxim de serveis i facilitats a tots els estudiants de la ciutat”.

Articles relacionats