24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Les millors ciclistes del món ja es troben a la platja de Gandia

Els equips World Tour femenins ja es troben en terres de La Safor on este passat dimarts ja han realitzat els seus primers entrenaments en vista a la jornada del dijous on s’iniciarà està setena edició de la Setmana Ciclista Valenciana a Tavernes de la Valldigna.

És digne de veure tota la parafernàlia que comporta cada equip World Tour, malgrat que de ser femení no té res a envejar al masculí. Com per exemple a l’equip holandés del Llija’s a BikeVisma abans Jumbo que ha portat el mateix autobús on conviuen els Vingegard, Van Aert o Kuss entre altres.

Equips tan importants com el LidlTrekFdj,  X oneCanyonCofidisEducation First i la Fundació Euskadi ja es troben a Gandia on tindran instal·lat la caserna general als hotels Bayren i Sant Lluís.

Una volta, la primera a Europa d’esta categoria que cada dia que passa és més important i que no té res a desmeréixer a la Volta a Espanya femenina.

La primera etapa que tindrà lloc de Tavernes de la Valldigna a Gandia de poc més de 100 quilòmetres transcorrerà com sempre entre les comarques de La Safor, La Ribera i la Costanera i tot es decidirà com sempre en el port de Simat on encararen jugant-se la vida cap a la ciutat ducal on acabarà està primera etapa.

PETER SAGAN S’ENFRONTARA A MIQUEL FAUS

Hui s’ha sabut que el campió del món de carretera, el famós Peter Sagan competirà en els Internacionals de Xelva de BTT al costat de Miquel Faus i Sergio Mantecón.

Sagan retirat de la carretera vol acabar la seua carrera esportiva intentant guanyar la medalla d’or en els pròxims jocs olímpics que tindran lloc este estiu.

Articles relacionats