Les martingales en les apostes corrompen també el món del tennis

La Guàrdia Civil ha llançat aquest dilluns una operació amb diversos detinguts i registres en diferents províncies contra una suposada xarxa d’apostes vinculades amb el tennis, han informat a Europa Press fonts policials al tant de la investigació.

L’operació, declarada secreta, està dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 5 de l’Audiència Nacional. En les diligències policials participa la unitat de Delinqüència Organitzada de la Policia Judicial de la Comandància de Madrid, entre altres efectius desplegats per diferents províncies, entre elles València i Tarragona.

Les citades fonts han assenyalat que en la trama vinculada amb el tennis no figura cap jugador professional de renom. En concret, s’investiga la relació d’esportistes semiprofesionals amb martingales de partits amb l’objectiu de guanyar apostes online en portals d’internet especialitzats en aquesta temàtica.

Al desembre de 2016, agents de la Guàrdia Civil de la Comandància de Madrid van desenvolupar una altra operació de les mateixes característiques en la qual es van arrestar 34 persones, entre ells sis jugadors sèniors i amateurs.

Et Pot Interessar