13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Les infantils del Club Voleibol Arenas de Gandia tornen a guanyar a les del Club Voleibol Gandia

Segon derbi de Gandia quasi consecutiu i nova victòria del Club de Voleibol Arenas de Gandia, que sembla que enguany li ha agafat la mesura als seus veïns de la ciutat.

El partit disputat en la pista Paola Martínez del Col·legi Joan XXIII, tenia en joc la segona plaça del grup que dona accés a la lluita per la
final autonòmica de la categoria i això va fer que l’expectació fora màxima.

El desenvolupament final del partit va anar més ràpidament de l’esperat, ja que l’equip local va mostrar una regularitat en el seu joc molt ferma i va aconseguir emportar-se l’enfrontament per 3-0 amb parcials de 25-20, 25-17, 25-14,i amb els tres punts va posar terra pel mig amb els altres dos aspirants a la segona plaça, l’esmentat Club Voleibol Gandia i el Voleibol Real de Gandia.

Per part seua, l’equip de categoria cadet Dc. Hotels, va tornar a assaborir la victòria en un altre partit d’infart. L’equip visitant CV Picassent va mostrar un bon nivell d’atac i això va posar en dificultats a les jugadores de l’equip grauer, a la fi es van aconseguir dos punts després d’un atapeïdíssim 3-2 amb parcials de 20-25, 25-20, 27-25, 19-25, 15-11).

Amb este resultat l’equip cadet de Club Voleibol Arenas de Gandia ja ha vençut a tres rivals diferents del grup, la qual cosa demostra que pot aspirar a coses més grans en la segona fase de competició on integrarà el grup de descens, però amb el premi de poder arribar a la final autonòmica si s’aconsegueix el primer lloc del grup.

Al mateix temps es van disputar partits escolars dels equips de base com són el Joan XXIII Solertech, Joan XXIII Cafeteria Virgínia, i el Joan XXIII Raúlfisio.

Cal destacar la presència dels representants d’algunes empreses patrocinadores del Club de Voleibol Arenas de Gandia com: SOLERTECHFCG SOLUCIONS, APARTAMENTOSYPLAYAS i JPB MEDIADORS, per la importància de la jornada, també la col·laboració de Café Barsel i Carnisseria Enriqueta que ens van donar productes per a recaptar fons per a poder acudir a la Copa Espanya 2023.

Articles relacionats