19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Les infantils de l’equip de Voleibol del Veles i Vents es consoliden en els llocs per lluitar a la final autonòmica

– Pas de gegant, per a les seues aspiracions, el donant per l’equip infantil del Veles e Vents- Decorgandia en guanyar per 3-0 al CV Paterna, el seu immediat perseguidor en la taula classificatòria.

En un dissabte marcat novament per la meteorologia, tot fia presagiar que el partit hauria d’emigrar de la Paola Martínez al gimnàs del Veles e Vents per l’amenaça de pluja existent, les xiques infantils de l’equip grauer van saber mostrar un joc de gran nivell i amb gran regularitat per a desfer-se d’un gran rival com és l’equip de Paterna per 3-0 amb uns parcials de 25-19, 25-12 i 25-13.

Aquest duel entre els equips del grup Nord de la preferent valenciana (Decorgandia quart i Paterna cinqué) era sens dubte un punt d’inflexió per a les aspiracions de les graueres, ja que amb una victòria podrien crear un gran buit entre el quart lloc que ocupen en l’actualitat i que dona accés a encreuaments i el cinqué /sisé, quedant aquests ja a més de 10 punts (més de tres partits de diferència).

El triomf va vindre de la mà d’un treball molt segur d’unes jugadores que cada vegada es mostren més assentades en la categoria.

Ara, l’equip del Decorgandia s’enfrontarà dissabte que ve a l’equip del Real de Gandia, sabent, que si guanyen a aquest altre directe rival, podrien enfocar el tram final de la fase regular intentant simplement escalar alguna posició que li atorgue un rival una mica més assequible en els encreuaments finals. En l’actualitat entre el segon,Illa Grau, tercer Grau de Castelló i quart Decorgandia, hi ha només tres punts de distància.

D’altra banda en categoria cadet, les jugadores locals no van mostrar el seu millor nivell fins a anar perdent ja 2-0 i van ser incapaços de donar la volta a un partit que va acabar amb un decebedor 0-3, si ens fixem en la línia ascendent de joc que aquest equip venia mostrant.

Articles relacionats