21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Les i els ciclistes de la Safor també brillen en l’especialitat de contrarellotge individual

Les ciclistes de la Safor, Mireia Orengo, Saida Perea i el ciclista Pascual Orengo es van proclamar nous campions de la Comunitat Valenciana en l’especialitat de contrarellotge individual després de la prova celebrada aquest passat dissabte en la localitat alacantina de Beniferri en una jornada on la pluja va fer acte de presència.

Orengo va ser la dona més ràpida d’aquesta jornada sobre totes les categories, mentre que Perea va véncer en veteranes de més de 30 anys. El gandià Pascual Orengo va fer el propi en veterans de més de 60 anys.

Altres corredors de la comarca que també van participar va ser en la categoria cadet on es trobava l’actual campió nacional Enrique Maranchon i on Xavi Mestre va finalitzar cinqué a tan sols 11 segons del d’Utiel. A més estava Aitor Arlandis que acaba en el lloc 15, Jorge Flores en el 45 i Joan Corbi en el 25 mentre que en la categoria júnior estava Vicent Grau que es classifique en el lloc 17 a quasi 5 minuts del seu company Héctor Álvarez que va véncer a tots els sub 23 de la prova.

El gran vencedor de la prova va ser el murcià Eloy Teruel que va arrasar en la cronometrada per davant d’Hector Álvarez que continua demostrant el seu enorme futur.

Articles relacionats