18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Les Germandats de la Santa Faç i la Santíssima Creu inicien l’exercici amb una Jornada de Convivència

Des de l’any 2017 totes dues Germanors realitzen aquesta Jornada de Convivència per a estrényer llaços d’unió entre els seus confrares i dur a terme una activitat d’Acció Social en el mateix Preventori Infantil, entitat on es duu a terme aquesta activitat.

Un any més les Germandats de la Santa Faç i de la Santíssima Creu van començar l’exercici confrare amb la tradicional Jornada de Convivència, que des de l’any 2017 duen a terme en el Preventori Infantil La nostra Senyora de l’Empara amb finalitats benèfics.

El diumenge 24 de setembre huitanta-cinc confrares de totes dues Germandats van participar de les diferents activitats previstes al llarg de la jornada, on es pretén fomentar en els assistents un doble vessant: crear llaços d’unió entre els confrares, al mateix temps que portar a cap l’acció social, tan pròpia de la Setmana Santa, en una de les entitats més emblemàtiques de la ciutat per a l’educació dels xiquets més desfavorits.

Enguany també es va comptar amb la presència del Regidor Delegat per a la Setmana Santa Sr. Miguel Ángel Picornell, el President de la Junta Major de Germandats Sr. Emili Ripoll i la Padrina de la Setmana Santa de Gandia i Cambrera del Crist Ressuscitat 2024 Sra. Gloria Fernández, que durant huit anys va ser Germana Major de la Santa Faç i una de les promotores d’aquesta jornada, els quals van acompanyar a les Cambreres Sra. Emma Domingo i Cristina Miñana i als Germans Majors Sr. Salvador Domingo i Sr. Carlos Costa juntament amb la resta de confrares en les diferents activitats programades.

Un esmorzar popular va ser el tret d’eixida de les diferents activitats programades, seguit de l’explicació de les tasques educatives i pastorals que es realitzen en el Preventori Infantil des de fa molts anys, així com diverses dinàmiques i activitats com el Campionat de *Truc.

Seguidament, els confrares assistents van participar en una Eucaristia celebrada per l’Abat Mitrat de la Insigne Col·legiata de Gandia D. Ángel Saneugenio en la capella del Preventori, on es va recordar als confrares difunts de totes dues Germanors i es va demanar pel bon transcurs d’aquest exercici confrare 2023-2024.

Després de la preparació de les paelles, finalment tots els assistents van tindre un menjar de confraternitat en el menjador, on van poder compartir vivències i experiències de cada germanor on va haver-hi molt bon ambient i harmonia.

Tot el recaptat en la venda de tiquets va ser destinat íntegrament al Preventori Infantil La nostra Senyora de l’Empara, ja que aquest és un dels principals destinataris de l’acció social que realitzen les dues germanors al llarg de l’any.

Articles relacionats