22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Les festes veïnals de Marxuquera ja estan ací

Les festes veïnals de Marxuquera se celebraran del 12 al 15 d’agost. Així ho ha anunciat la presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera, Liduvina Gil qui ha estat acompanyada en la roda de premsa de presentació per Jacobo Romero, de l’Associació de Festes de Marxuquera i Vicent Alonso, president de l’Associació de Jubilats de Maxuquera.

Tal com s’ha explicat, enguany no hi ha Comissió de Festers. Per tant, des de l’Ajuntament de Gandia i la Junta de Districte de Marxuquera s’ha agafat el relleu per tal de donar continuïtat a una gran tradició.

La programació presenta gran varietat d’activitats, tant per als més joves com per als més majors, amb sopars, cavalcades, jocs infantils, partides de raspall, cinema o revetles. Hi haurà espai també una missa en honor a la Mare de Déu del Mondúver a l’Ermita de Marxuquera.

Per a acabar, el dimarts 15 d’agost se celebrarà la Solemne Processó en honor a la Mare de Déu del Mondúver des de l’Ermita pel camí Tohuero.

Alonso ha destacat que el sopar organitzat pels jubilats està obert a tots els públics i que comparà amb animació musical. També s’ha reafirmat en el compromís de l’Associació de Jubilats d’ajudar als organitzadors de la festa perquè tinga els millors resultats.

Gil ha aprofitat per a convidar a tota la població a participar en les activitats programades i “gaudir d’un espai tan especial com és Marxuquera i el seu entorn”.

Finalment, Romero ha agraït a l’Ajuntament la seua implicació a l’hora d’organitzar les activitats i incidit en el fet que la programació té iniciatives per a tots els públics.

cartell

Articles relacionats