21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Les festes de Benipeixcar se celebren aquest cap de setmana

· Tindran lloc del 7 al 10 de juliol amb les tradicionals processons, passacarrers, sopars, actuacions musicals, cercaviles…

Benipeixcar torna a celebrar les seues festes patronals aquest cap de setmana, concretament entre el divendres 7 i el dilluns 10 de juliol. Així ho han anunciat en roda de premsa la presidenta de la Junta de Districte, Maribel Codina, el president de l’Associació de Veïns del barri, José Juan López, i la presidenta de l’Associació d’Ames de Casa, Laude Esteban.

Festes Benipeixcar 2023 fotografia Alex Oltra

«Del 7 al 10 de juliol tindrem les festes patronals de Benipeixcar, la qual cosa és un gran orgull per a mi com a nova presidenta de la Junta de Districte d’aquest barri», ha expressat Codina.

La festivitat s’encetarà el divendres 7 de juliol a les 8.30 hores amb la cercavila i despertà amb disfresses. A la vesprada se celebrarà l’Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, amb la posterior processó, sopar i revetlla. El dissabte 8 de juliol es podrà gaudir d’un ampli ventall d’esdeveniments per a tots els públics com: passacarrers, sopars, actuacions musicals, cercaviles…

El diumenge 9 de juliol a les 22.15 hores hi haurà una traca de colors i un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnica Borredà mentre que el dilluns 10 se celebra el dia en honor a Sant Cristòfol.

«Són unes festes a l’ús com tots els anys que tenen la seua part lúdica i de diversió per a la gent i els xiquets i després una part religiosa que són les processons. Enguany hem fet un canvi, ajuntant les processons», ha afegit López.

Articles relacionats