15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Les famílies monoparentals sol·liciten més suport institucional

– L’alcalde de Gandia rep a les representants de l’Associació “Monofamilies”

L’Associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana, Monofamilias, es va reunir dilluns passat amb l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i amb la regidora de Benestar Social, Inma Rodríguez, amb la finalitat de sol·licitar més suport per a aquest col·lectiu en augment.

En aquest sentit, els responsables de l’Associació van sol·licitar ajuda mitjançant la bonificació de l’IBI, escoles municipals, poliesportius i avantatges en aquelles iniciatives impulsades pel Consistori.

Per part seua, José Manuel Prieto, es va comprometre “a visibilitzar a aquest col·lectiu i a donar-li suport a través dels departaments de Serveis Socials, Infància i Educació, ja que les necessitats a les quals s’enfronten les famílies monoparentals de la Safor són importants per a nosaltres”.

Així mateix, va suggerir lapossibilitat d’oferir cursos de formació per a famílies monoparentals i activitats lúdiques que els ajuden a conciliar.

La delegada de l’associació a la Safor, Amparo Gregori, advocada especialitzada en Dret de Família, va recalcar la necessitat d’anar de la mà per a ajudar a aquest col·lectiu “, ja que la tasca de tirar avant a una família en la seua situació no és senzilla i necessiten molta atenció en aspectes econòmics, socials, en temes de conciliació laboral, en assessorament legal i psicològic”.

Articles relacionats