20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

LES FALLES OBLIGUEN A DISSENYAR UN DISPOSITIU ESPECIAL PER A LA RECOLLIDA DE RESIDUS

El Regidor Delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per explicar el dispositiu que es posarà en marxa des del seu Departament per a les Falles.

El regidor ha explicat que el dispositiu no es limita només als dies de les festes sinó que ja s’està treballant en diverses qüestions tal com els desplaçaments de contenidors que es troben als carrers on s’instal•laran les carpes de les diferents comissions o els monuments fallers, el repartiment de contenidors en els centres escolars on es creme una falla, la instal•lació de més contenidors de vidre per afavorir el reciclatge o la revisió dels hidrats de la ciutat perquè els bombers no tinguen problemes de subministrament durant la cremà.

 

Pel que fa al dispositiu dels dies festius, Picornell ha explicat que hi haurà 3 brigades d’obra, 1 brigada de mobiliari urbà, dos inspectors d’incidències, una brigada de repartiment d’intendència i una d’electricistes. Per al dia de la cremà, el Departament disposarà de 28 treballadors, tres pales tractores mecàniques, tres camions, dues netejadores i dues cubes. Que s’encarregaràn durant aquesta nit que tots els carrers estiguen preparats per a la celebració del Diumenge de Rams.

Un altre dels aspectes que ha destacat el regidor és que s’ha sol•licitat formalment a la Junta Local Fallera que trasllade a totes les comissions un seguit de recomanacions per gestionar els residus generats pels Casals fallers.

Per finalitzar s’ha informat que pel que fa a la recollida d’escombraries, els camions començaran a fer els recorreguts a partir de les 2 del matí des del 15 al 19 de març exceptuant la zona de Grau i platja on la recollida serà a partir de les 00.00 hores.

Articles relacionats