Les escoles infantils d’Oliva estrenen la gratuïtat per a alumnes de 2 i 3 anys

La Regidoria d’Educació d’Oliva, que dirigeix Yolanda Pastor, ha informa d l’inici el curs 2018-2019 a les dues Escoles Infantils Municipals, “El Caragol” i “La Taronja”, on enguany s’han matriculat 163 xiquets i xiquetes de zero a tres anys. A més, com a novetat del present curs, cal destacar la gratuïtat per als alumnes de 2 a 3 anys.

Durant aquestes últimes setmanes s’ha procedit a la pintura de l’interior i l’exterior de tot l’edifici, amb una posterior neteja integral, revisió de la instal·lació elèctrica i de fontaneria, i el condicionament de l’arbrat del pati. Els alumnes de “El Caragol” i “La Taronja” han iniciat les seues classes el dilluns 3 de setembre.

Yolanda Pastor afirma que “treballem perquè els xiquets i xiquetes tinguen ambients afectius i espais que conviden al joc, al moviment i al descobriment, que són imprescindibles per a una educació infantil de qualitat. Desitgem un bon curs a tots els que conformen l’equip humà de les nostres escoletes municipal, que treballen perquè els nostres xiquets gaudisquen d’un fructífer curs”.

Et Pot Interessar