10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Les Escoles de Ciclisme van signar una gran actuació a Alginet

Els ciclistes de la Safor continuen donant guerra en una nova prova de la challenge provincial d’escoles que es va celebrar aquest passat diumenge amb motiu de les festes del Santíssim Crist.

Sergi Margarit va ser el primer ciclista a pujar al podi després d’aconseguir el segon lloc d’alevins en la gimcana més complicada de la temporada on Andreu Sansaloni va obtindre la cinquena plaça.

Passant a les carreres, triple podi dels ciclistes de la Safor en la categoria de promeses de segon any on Alex Moreno venceria sobre Marc Donet i Dani Sánchez respectivament a més de la sisena plaça de Didac Gómez.

En principiants, segona victòria de la temporada d’Andrea Contero amb Cristian Vercher en la quarta plaça i Alex Sánchez en la cinquena.

Els alevins acabarien amb el tercer lloc de dones d’Irene Flores seguit en la sisena plaça d’Andreu Sansaloni i l’octava de Sergi Margarit.

Carla Bañuls segueix sense cedir i en una carrera molt ràpida va véncer en xiques però obtenint la quarta plaça global en la categoria d’infantils de primer any mentre que els de segon, Jorge Flores seria onzé i Javier Sánchez quinzé.

Iker Bonillo

Després de les carreres els organitzadors li van realitzar un càlid homenatge al corredor professional de l’equip BardianiIker Bonillo que va vindre expressament de Sierra Nevada per a aquest acte.

Articles relacionats