20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Les Escoles de Ciclisme de la Safor tanquen la temporada demostrant la seua qualitat

– Bétera va tancar la temporada d’Escoles de Ciclisme

– Menció especial als ciclistes saforencs: Jairo Jaén, Vicent Grau, Pau Camarena, Noa MomparlerRichard García i Vicent Llido de les escoles de la Valldigna i TriasportMafroda de Gandia que van acomiadar, amb gran èxit, de les categories base del ciclisme.

IMG 20200926 185755 1 1

Com és habitual, en aquests darreres anys, Bétera va ser l’encarregada d’organitzar l’última competició d’Escoles de Ciclisme. Un any molt atípic, ja que la pandèmia de la Covid-19 sols ha permés celebra tres carreres.

La gran tasca realitzada per Maria Benimeli va permetre aquest esdeveniment. Maria ha resultat ser vital perquè l’ajuntament de Bétera donara l’últim vistiplau per a la celebració de la competició de clausura.

La graella d’eixida d’infantils va comptar amb quatre ciclistes de la Valldigna i dos del TriasportMafroda, tots ells van aconseguir acabar la carrera i destacar la victòria en solitari del corredor de Dilla, Héctor Celda, amb una actuació demolidora, ja que va estar a punt de doblegar al gran grup.

En les altres carreres celebrades en la vesprada del dissabte, cal destacar la bona actuació de la gandiana Aitana Calabuig que va tornar a véncer a la corredora local Leyre Merlet en infantils de primer any.

Mentre que en alevins de primer any tant Carla Bañuls com Carla Martínez també de l’equip gandià es van jugar el triomf en l’esprint amb victòria final de Carla.

Paula Esteban va obtindre una seriosa i treballada tercera posició en la categoria d’alevins de segon any.

En promeses, Andrea Contero tornaria a conquerir la victòria. D’altra banda en la mateixa categoria però masculina, Àlex Moreno acabaria segon i Dani Sánchez va arribar en la tercera plaça.

IMG 20200926 164640 1Pel que respecta als principiants destacar el segon lloc d’Irene Flores, mentre que el valler Andreu Sansaloni, després d’una carrera molt seriosa, lluita i punt d’honor, no li va acompanyar la fortuna, ja que quan marxava comandant la carrera i a l’entrada de la penúltima corba va sofrir una caiguda. Sansaloni encara va traure l’ànima de ciclista i torna a pujar a la bicicleta per finalitzar la carrera, i va ser guanyador del premi de consolació.

També van participar en la carrera els ciclistes de les dos escoles: Joan Corbi, Xavi Mestre, Aitor Arlandis, Àlex Sánchez, Àlex Moreno, Sergi Esteban, Cristian Vercher, Andreu LlaveroJorge Flores, Nassio Grau, Laia Canet, Ausiàs Puente i Gerard Pastor.

Articles relacionats