12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Les Escoles de Ciclisme de la Safor destaquen en la prova d’Almussafes

 

Els ciclistes de les escoles Safor-Valldigna van aconseguir aquest passat diumenge a Almussafes un dels millors resultats del que portem de la present temporada en la challenge provincial. 

Amb els pocs efectius desplaçats a terres riberenques van aconseguir estar en lliça i emportar-se alguns podis importants.

Tot va començar amb la gimcana en categoria infantil on Marc Iborra obtindria el passe a la final autonòmica amb el cinqué lloc mentre que Carla Bañuls es va quedar fora malgrat ser setena i primera xica.

En promeses, Sergi Esteban aconseguiria la tercera plaça mentre que Didac Gómez acabaria quart.

La prova de principiants es va saldar amb el segon lloc de Crístian Vercher i Andrea Contero en xiques mentre que Gerard Pastor va ser dotzé.

Els alevins van acabar amb el seté lloc d’Andreu Sansaloni i la vintena d’Iker Arlandis mentre que Irene Flores obtindria el tercer lloc.

En la categoria infantil de primer any, Carla Bañuls va deixar clar que la seua lliga està entre els xics i va aconseguir novament un gran segon lloc global. Quant als infantils de segon any, Fernando Andrés acabe tercer aconseguint el seu primer podi des que va començar a competir fa 7 anys, Marc Iborra obtindria la sisena planta, Ausiàs Puente 8, Jorge Flores 10 i Iker Estrugo 20 mentre que Paula Esteban seria quarta.

Articles relacionats