9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Les Escoles de Billar de la Safor brillen amb llum pròpia al Nacional Sub-15

– Nacho Sastre del CB Vilallonga aconsegueix 2 medalles de bronze al nacional Sub-15

– Les escoles de billar de La Safor – Vilallonga i Gandia participaren en el nacional sub15

El passat cap de setmana passat es va disputar a les magnífiques instal·lacions del CAR Regió de Múrcia el XVIII Campionat d’Espanya sub-15, modalitat lliure i a 3 bandes. On joves billaristes procedents de tota la geografia d’Espanya es disputaven durant 3 dies el títol de Campió d’Espanya de les modalitats de lliure i 3 bandes, amb un excel·lent i exigent protocol de seguretat i prevenció de la COVID.

Una bona representació de La Safor amb les escoles del CB Vilallonga i del Chef Amadeo Gandia BC amb 4 xiquets que comencen a donar els seus fruits, per al CB Vilallonga: Leo Missiukonis i Nacho Sastre i pel Chef Amadeo Gandia BC el gandià Lucas Estruch i el coferer Salvador Soler.

Els resultats han sigut molt bons per la participació i l’experiència per als xiquets, ja que en aquestes proves van agarrant seguretat en la competició i gaudeixen d’uns dies de la pràctica, en l’àmbit competitiu, de l’esport que més els agrada.

Resultats globals dels dos campionats, lliure i 3 bandes: CB Vilallonga: Nacho Sastre (3r/3r), Leo Missiukonis (10é/10è) i pel Chef Amadeo Gandia BC: Salvador Soler (11è/11é) i Lucas Estruch (15è/15é). 

Sense dubte va destacar del grup de La Safor, Nacho Sastre que es va proclamar campió del seu grup en les 2 modalitats i va accedir als quarts de final amb victòria també als 2 campionats que el feren arribar a semifinals:

A lliure: ja en semifinals, va fer un bon partit, però va perdre contra un dels favorits el castellut Toni Garcia 40 a 31 en 27. (Adjuntem fotografia)

A 3 bandes: ja en semifinals, li va pesar jugar contra el madrileny de Getafe Morales i va perdre per 25 a 11 en 38.

No obstant aquesta classificació per a semifinals, als 2 campionats, li va donar l’opció de classificar-se com a 3r. D’aquesta forma el jugador de Vilallonga, Nacho Sastre s’emportà 2 medalles de bronze en els campionats d’Espanya Sub-15 a les modalitats; lliure i 3 bandes.

Des de les escoles de la Safor, Gandia i Vilallonga, han assenyalat la gran alegria i plena satisfacció. En el CB Vilallonga l’emoció de Jose Luis Pascual, President i responsable de l’escola del club, amb els resultats alcançats.

Informar que la tasca de les escoles de billar està produint molts resultats en La Safor, punt neuràlgic de la formació de nous jugador i jugadores de billar. Les pròximes competicions seran:

Dia 23 d’agost Autonòmic Sub12 a les instal·lacions del CB Vilallonga.
Dia 30 d’agost Autonòmic Sub15 a les instal·lacions del Chef Amadeo Gandia BC

Articles relacionats