18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

LES EMPRESES AUDIOVISUALS APORTEN MÉS DE 300 PROPOSTES DE PROGRAMES DE VARIETATS PER A LA NOVA RTVV

 

Després de rebre les sol·licituds, el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, ha explicat que entre els 303 projectes hi ha programes que “van des de l’àmbit gastronòmic fins a la programació infantil, passant per magazíns de vesprada, espais de viatge i esports”, entre uns altres.

En aquesta línia, ha assegurat que permetran “recuperar el sector audiovisual de la Comunitat, mirar al futur de forma optimista i portar avant uns estàndards molt millors que els que hi havia”, amb continguts que “quasi tots vénen de productors valencians i extreballadors de RTVV”.

L’entitat ja s’ha reunit en diverses ocasions en les instal·lacions del Centre de Producció de Programes de Burjassot (València) i preveu que l’examen de projectes acabe a l’estiu, abans de l’aprovació de la llei de la nova radiotelevisió pública.

La Generalitat va optar per aquesta consulta de mercat, una opció que s’arreplega en l’article 40 de la Directiva 2014/24/UE del Parlament Europeu, amb la finalitat de planificar i desenvolupar el procediment de contractació de cara a l’aprovació de la futura RTVV, avançar les contractacions i dinamitzar el sector audiovisual.

Articles relacionats