Les ciclistes del Triasport comanden la Challenge provincial

Les ciclistes el Triasport Gandia Carla Bañuls, Andrea Contero i Alejandra Puente (a la imatge amb el seu company Jordi Fournies) comanden la classificació general de la Challenge provincial de ciclisme després de les primeres cinc carreres de la present temporada 2019.
Puente és la que està portant la dura lluita m´`es acarnissada amb la carletina Lluna Hervás en la categoria infantil, tan sols les separen cinc punts, reflex de la igualtat entre totes dues. Ambdues seran sens dubte les representants valencianes en els campionats d’Espanya que enguany se celebren a Xest.
Pel que fa a Carla Bañuls, qui corre en principiants, el seu domini és pràcticament total no només en la categoria femenina sinó en la masculina, on ha guanyat una carrera i ha acabat tercera en una altra. Cada dia que passa és mes forta i per descomptat deu revalidar el títol com en les temporades anteriors. La tercera dona en discòrdia és la xicoteta Andrea Contero, qui corre en promeses i que a penes té rivals en aquesta categoria. Ha guanyat en totes les carreres que ha disputat tret de l’última, en la que ha patit una caiguda.
La resta de l’esquadra gandiana també conserva bones sensacions, com el segon lloc en la general d’alevins d’Aitana Calabuig, Laia Canet 6ª i Paula Esteban 7ª. Els xics en alevins van remuntant a poc a poc i Xavi Cabanilles és 5é seguit de Marc Iborra 7é i Ausias Puente 8é. En la categoria de promeses, Alex Sánchez és tercer després de les ultimes bones actuacions mentre que Andreu Sansaloni és 7é. Finalment Jairo Jaén conserva el huité lloc en la categoria infantil de la general. La resta de l’equip es troba per darrere del desé classificat i van remuntant a poc a poc.
La temporada es reiniciarà el pròxim 1 de maig a la Pobla Llarga després de l’aturada de les festes de Setmana Santa i Sant Vicent.

Et Pot Interessar