15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Les bicicletes tornen a rodar a la Safor

– Primer entrenament dels joves ciclistes de la comarca de la Safor

Una mica més d’una vintena de joves ciclistes de tota la comarca de la Safor van començar ahir dimecres els primers entrenaments de la temporada en el velòdrom de Xeresa.

Les contínues restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus ha vist com els ciclistes més xicotets de 5 a 14 anys no han pogut reunir-se per a entrenar després d’una temporada passada amb les mateixes mesures restrictives quant a carreres.

L’equip gandià del Triasport es posa en marxa amb la il·lusió dels xiquets de poder reunir-se i competir entre ells encara que les carreres queden lluny de moment.

En data de hui les primeres cites a Aiora i Benimàmet has sigut ajornades encara que la segona té la data fixada en aquests moments per al dia 17 d’abril sempre que l’ajuntament no la torne a posposar.

Competició a Ondara

El que sí que es celebrarà és el Torneig Ajuntament d’Ondara, on començaran a córrer les ciclistes, el torneig es celebrarà el diumenge vinent a Ondara, és una competició per a dones, des de cadets a veteranes, passant per júniors, sub-23, elit i professionals.

L’empresa gandiana SLT Sports junt amb el Club Ciclista Escapada han aconseguit celebrar aquest primer esdeveniment femení en tota Espanya en aquest 2021 com ocorreguera en professionals.

Hi haurà un bon nombre de ciclistes de la Safor com Alejandra Puente i Lídia Llacer del KoryoLucía Andrés del Costa daurada, Lucía Martín del nou equip de Carmelo Albert i Mireia Orengo de la Penya Ciclista Beniopa entre altres.

Entre les professionals destaca a Sofía Rodríguez i Paula Soler del Sopela Womens Team i Teresa Ripoll de l’equip Farto.

Articles relacionats