20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

LES AUTOPISTES DE PEATGE HAN AUGMENTAT UN 6% EL TRÀNSIT EN 2015

Les vies de pagament van encadenar així el seu segon exercici de creixement, després del del 2,6% registrat en 2014, amb el qual van trencar amb un període de set anys consecutius de caigudes.

 

La baixada del preu dels peatges que va entrar en vigor amb l’inici d’enguany pot contribuir a consolidar en 2016 l’augment del nombre de vehicles que es decanten per circular per vies de pagament. La reducció, fruit de la fórmula d’actualització automàtica de preus amb què compta el sector, va ser del 0,6%.

Autopistes en fallida

Per contra, la resta d’autopistes concursades van concloure l’any amb creixements de tràfic, entre els quals destaca el del 12,5% comptabilitzat per la radial R-3 Madrid-Arganda, que suma 10.505 vehicles al dia.

Del seu costat, la via de pagament que uneix Cartagena i Vera va augmentar un 7,3% el seu tràfic mitjà diari, que se situa en uns 3.000 vehicles, mentre que l’Eix Aeroport, la que uneix Madrid amb l’aeroport de Barajas, ho va incrementar un 6,1% i amb uns 19.600 conductors al dia es manté com la de major tràfic de totes les autopistes en concurs.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles