10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

L’equip professional de ciclisme francés Ag2r realitza l’estada de pretemporada a Gandia

Com és habitual durant els últims anys els equips professionals de ciclisme en la seua gran majoria trien la costa de La Safor i La Marina per a realitzar la preparació de cara al 2022.

En aquesta ocasió, després de l’absència l’any passat a causa de la pandèmia, l’esquadra francesa de l’Ag2r es concentra a l’hotel Bayren de la platja de Gandia.

La millor esquadra del país gal classificada en el World Tour amb Ben O’Connor al capdavant està rodant durant aquestes dues últimes setmanes per tots els racons de la comarca, a més d’anar preparant la campanya també aprofiten l’estada per a la sessió fotogràfica que distribuiran per tot el món al llarg de la pròxima temporada.

Kometa

A pocs quilòmetres de l’equip francés, en el complex Oliva Nova, es troba l’equip d’Alberto Contador i Iván Basso l’ÈolKometa. La formació hispana-italiana està estrenyent l’accelerador amb les noves incorporacions en les quals destaca a David i Alex Martín.

Aquestes concentracions serveixen per a posar les bicis a punt per a les proves de contrarellotge, per aquest motiu l’equip Lotto va viatjar al velòdrom Luis Puig de València per a esmenar els problemes.

lotto

Al llarg d’aquest mes quasi tots els equips estaran en la pista compartint entrenaments amb el grup de tecnificació de la Federació Valenciana.

L’afició està a l’espera de l’aterratge de l’equip UAE encapçalats per Tadej Pogacar i Juan Ayuso i això es produirà a principis del mes de gener, en el nou gran hotel situat a les faldes del club de golf La Sella de Dénia just enfront del centre comercial La Marina d’Ondara.

Articles relacionats