21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’equip juvenil masculí de rem de mar del Club Nàutic de Gandia aconsegueix el Campionat d’Espanya

– Un altre or nacional dels juvenils masculí del Nàutic Gandia.

Els equips de Rem del Nàutic Gandia tornen a estar en el més alt del rem nacional amb els resultats aquest cap de setmana 24 i 25 de setembre en el Campionat d’Espanya de Rem de Mar 2022 celebrat a Los Alcázares, Múrcia.
El Nàutic Gandia havia desplaçat a 12 esportistes en les categories juvenil masculí i femení i absolut masculí i femení.

El dissabte es disputaven les eliminatòries en les quals els equips gandians no van tindre molt bona actuació per problemes tècnics amb l’embarcació, però encara així aconseguien classificar-se per a les semifinals. El Diumenge tres embarcacions passaven a la final amb el doble juvenil masculí i el quatre juvenil en masculí i femení, aconseguint tots ells el fet de pujar al podi nacional.

El doble de mar format per Lucas Catalá i Sergio Markelovs es feien amb l’or, ratificant amb això l’or aconseguit fa tres mesos en el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic. L’equip de quatre de categoria juvenil masculí aconseguia la plata i el juvenil femení el bronze, rubricant amb això la bona actuació dels equips del Nàutic Gandia.

Equip 4 amb timonel juvenil masculi

D’altra banda, l’absolut femení en quatre aconseguia una merescuda 5a plaça, el juvenil femení en doble la 6a posició i el doble mixt es quedaven en la 10a posició, resultats molt bons que ens col·loquen entre els clubs a batre en l’àmbit nacional.

L’última cita de la temporada serà el 23 d’octubre en el Campionat d’Espanya de Yolas a celebrar enguany a Madrid.

Articles relacionats