22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

L’Equip Infantil Masculi del Club Voleibol Gandia es proclama campió de la lliga Nord 

Rendiment Infantil Masculí Nord

Aquest cap de setmana el C. V. Trisema Gandia, equip infantil masculí, ha acabat la lliga com a CAMPIONS, amb 2 partits un contra el Xàtiva Voleibol i i l’altre contra el C. V. Paterna-Liceu ossos per uns 3 x 0 les dos vegades, resultat que els proclama campions de la Lliga Nord de la Comunitat Valenciana. Al final el Gandia ha cedit un partit en Castelló, ja que les lesions han fet minva important en l’equip aquestes últimes setmanes, per això ha hagut de disputar diversos partits endarrerits en el mateix cap de setmana.

Ara afrontem amb il·lusió els encreuaments amb la lliga sud per l’accés a la final autonòmica pel campionat de la comunitat valenciana i que donen accés al campionat d’Espanya també… Els creus seran el 21 i 28 de març i la final autonòmica el 4 i 5 d’abril. Fer un esment als nostres jugadors com: RicardoNickoJorge, Vicent, Marco, Rafa, Julià, Axel i Omar.

Rendiment Cadet Masculí

Dissabte passat l’equip Cadet Masculí C. V. Home Gandia va perdre davant un gran equip com és el Xàtiva Voleibol. L’equip visitant no va donar opció al fet que els nostres xics jugaran tranquils, però amb aquesta derrota continuen aprenent i així aconseguiran evolucionar.

1a Divisió Sènior Femení

Aquest diumenge, el nostre equip sènior C. V. Alverlamp Gandia va disputar el que probablement és el millor partit de la temporada. Es desplaçava a València per a jugar contra el C. V. Altamira València, aspirant a jugar la Fase i que si aconseguia la victòria enfront de les de Gandia, posava peu i mig en la final autonòmica.

Les jugadores gandianes, encara amb opcions matemàtiques, van eixir a emportar-se el partit des del primer punt, fregant avantatges durant tot el primer set de 6-7 punts. El segon set va ser el més disputat i només una reacció visitant va fer que el marcador es posara molt costa amunt per a les de València.

El tercer i últim set va ser un calc del primer i les de Gandia li ho van adjudicar per la via ràpida, emportant-se els 3 punts i mantenint encara les possibilitats de jugar la final autonòmica.

Articles relacionats