16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

L’equip infantil femení de categoria cadet del Club Voleibol Gandia es queda a un sospir de guanyar l’Autonòmic

Les jugadores de l’equip cadet de Club Voleibol Gandia també aniran al Campionat d’Espanya, i s’uneixen a les infantils després d’una exhibició de joc en l’autonòmic malgrat la derrota en una gran final davant Sant Joan (2-3)

Moment històric per al Club Voleibol Gandia que ha aconseguit ficar a dos dels seus equips en un campionat d’Espanya. Si fa dues setmanes eren les infantils les que obtenien classificar-se per a la fase final a Lugo, ahir van ser les cadets que després d’un excel·lent campionat en la Final Autonòmica, van aconseguir passar a la final després de superar en semifinals a un dels ossos de la competició, el Club Voleibol Elx.

Les jugadores que dirigeix Bruno Prisciottano han desplegat durant tota la competició, disputada a Benidorm, un joc magnífic que ha deslligat les lloances per part dels assistents a la fase. De fet, i malgrat perdre la final, cenyidíssima, davant el Club Voleibol Sant Joan, una de les seues jugadores, Martina Olivares, va ser triada com a MVP de la final.

Amb el subcampionat en la butxaca, l’equip de cadet del Club Voleibol Gandia prepara ja la seua presència en el campionat d’Espanya que tindrà lloc en Gran Canària a la fi de mes.

El club busca ara els recursos necessaris perquè les seues jugadores puguen fer front als costosos desplaçaments.

Articles relacionats