18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’equip infantil del Club Voleibol Arenas ven molt cara la derrota en la final autonòmica

L’equip Infantil del Club de Voleibol Arenas Decorgandia, tenia davant elles un gran repte en la seua primera presència en una final autonòmica i van demostrar, malgrat la derrota, estar a l’altura de l’esdeveniment.

La festa del voleibol infantil valencià es va disputar en Xàtiva amb els 6 millors equips de la Comunitat Valenciana sota una espectacular organització realitzada per part del Club Voleibol Xàtiva.

El quadre del Grau, va mostrar una imatge espectacular davant un equip alacantí del Club Voleibol Elx, que té una plantilla amb molt de potencial
tècnic i físic (destacar a la jugadora número 3, assídua en les concentracions de la selecció Espanyola de la seua categoria). Això no
va evitar que les jugadores del Decorgandia donaren una gran imatge malgrat la derrota 3-0 amb parcials: 25-11, 25-15, 25-17.

De fet, en el tercer parcial i amb els nervis típics d’aquesta mena de cites, les jugadores de Gandia, van arribar a estar amb 12- 17 a dalt i
amb les il·licitanes contra les cordes.

Amb aquest, espectacular assoliment, les jugadores del Club Voleibol Arenas tanquen la seua segona temporada en l’elit del voleibol valenciana millorant el resultat de l’any passat (llavors van ser derrotes en quarts pel posterior campió Sant Joan i quedant del 5 al 8 de la comunitat i en
aquest cas, l’equip va caure en la prèvia de semifinal autonòmica contra CV Elx, quedant entre el cinqué i sisé lloc autonòmic). Sens dubte, una regularitat espectacular per a un club recentment creat i que està establit entre els 6-8 equips infantils de la Comunitat Valenciana en els seus dos primers anys de presència en el més alt.

Ara les jugadores iniciaran la preparació de la temporada de platja al mateix temps que es comença la confecció dels equips infantils, cadets i juvenils de la temporada 23-24.

Des de la directiva s’ha assenyalat “felicitar el guanyador de la gran final CV Benidorm i a la resta dels equips participants en la mateixa i aprofitar per a obrir les portes del club a les jugadores que vulguen formar part del projecte 23-24”.

Articles relacionats