20.6 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

L’equip Infantil del Club Voleibol Arenas de Gandia obté una gran victòria

Difícil desplaçament el realitzat dissabte passat 6 d’Abril per les infantils del Club Voleibol Arenas de Gandia Decorgandia, que va visitar en la jornada 14 al Fabraquer, equip Alacantí assentat en la quarta plaça que dona accés a la final autonòmica.

L’equip del Grau va visitar la històrica pista alacantina després d’un gran torneig Volabola en la qual van estar molt prop de la victòria final.

Les jugadores del Club Voleibol Arenas de Gandia Decorgandia, es van mostrar molt regulars en el seu joc, destacant en la faceta de servici i atac, aspecte que va sorprendre d’un equip local que es mostrava molt confiat i que va veure com set a set les visitants es mostraven superiors en un difícil aspecte com és els finals de set.

Finalment, les visitants van aconseguir un molt merescut 0-3 amb parcials molt atapeïts (20-25/ 25-27 / 22-25), amb el que van aconseguir sumar tres punts que les deixa ja mínim com a sisenes de la comunitat i els dona opció si sumen 6 dels 6 punts que els resten amb partits ajornats a arribar a la cinquena plaça que ocupa el Paterna.

El pròxim cap de setmana serà clau amb els dos últims partits oficials de la temporada: dissabte 13 a les 12.00 vs. Salesians Elx (en la pista Paola Martínez) i diumenge 14 a les 10.00 a València contra CV València.

A part d’estos partits importants, el club té també una cita molt important amb els més xicotets, que es desplacen a Alacant per a disputar l’Autonòmic benjamí que pot donar-los accés al campionat d’Espanya de la categoria del 23 al 27 Juny a Valladolid.

Articles relacionats