19.3 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

L’equip Infantil Decorgandia del Club Voleibol Arenas lidera la classificació

 

 

– Dissabte important per a les aspiracions de l’equip del Club de Voleibol Arenas Decorgandia.

El desplaçament a Torrent suposava una prova rellevant per a seguir en el més alt de la taula i les jugadores del Grau no van fallar aconseguint no sols mantindre el lideratge del grup sinó ampliar distàncies amb el segon de cara a l’enfrontament directe del pròxim dissabte 11 en la pista Paola Martínez.

A més la matinal va tindre la dificultat de la inversió de l’ordre dels partits cadets -infantils, la qual cosa va provocar que les jugadores del Decorgandia hagueren d’assumir dos duels de nivell en 4 hores.

A les 10.30, el Dc. Hotels va jugar contra el cadet del Torrent en un partit molt disputat i en el qual l’equip de l’Arenas va obtindre fer un meritori set contra un equip top del grup.

Posteriorment, a les 12.30 h, els equips infantils en un duel en el qual el primer set se’l va emportar el Decorgandia després d’alçar una bola de set i en el qual els altres parcials van ser dominats de principi per les jugadores de l’equip visitant.

Ara dissabte que ve a les 10.00 h el Joan XXIII viurà un partit dels quals fan afició entre el local primer de la taula i el Real de Gandia, ara segon a tres punts de les graueres.

Per part seua, la base del club es va desplaçar a Xest per a disputar la primera prova provincial de l’any amb dos equips femenins i un
masculí. Recordar, que la segona de les tres proves d’aquesta competició es disputarà en les instal·lacions del Joan XXIII el pròxim 11 de març sota l’organització del CV Arenas de Gandia.

Articles relacionats