16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

L’equip infantil de voleibol del Grau de Gandia no amaina el ritme

L’equip infantil de voleibol Veles e Vents Decorgandia suma una nova victòria, ja són 10 de 13 partits disputats, en la seua visita a l’equip valencià de la Canyada.

Després de l’anul·lació, per part federativa, la jornada 12 de la competició per precaució sanitària, la competició infantil i cadet preferent de la comunitat valenciana han représ els enfrontaments, en aquesta ocasió entre les graueres i les de la Canyada.

En l’enfrontament infantil, les jugadores que en aquesta ocasió van ser dirigides per Xavi Signes, en el seu debut com a tècnic federat, no van donar cap opció i van mostrar el perquè de l’antagònica situació en la taula de tots dos equips.

El joc de les graueres va ser molt regular i això va permetre que el tècnic del Real poguera moure la banqueta, i així les jugadores menys experimentades gaudiren de minuts i agafen ritme de competició.

Aquesta victòria per 0-3, manté a les xiques del Decorgandia terceres en plena lluita directa amb Grau de Castelló i Illa Grau. Per part seua, els resultats en la zona mitjana, fan que el tall per la fase de play-off estiga encara més distanciat amb 9 punts sobre el cinqué classificat l’equip de Paterna i 10 sobre el sisé el Real de Gandia.

D’altra banda l’equip de categoria cadet s’enfrontava a un dels equips top de la lliga i va perdre 3-0 donant una bona imatge. Aquesta millora de les jugadores del DC. Hotels fa ser optimistes als tècnics de cara als enfrontaments directes que decidiran la permanència.

Pròxim Dissabte visitarà la Paola Martínez del Joan XXIII, un club històric com el Xàtiva dirigit per l’entrenador de Gandia Rafa Mora.
Els horaris seran a les 10.00 i 12,00 hores.

Paral·lelament enles instal·lacions del Joan XXIII es va disputar una maratoniana jornada escolar amb les victòries dels benjamins J23
Raúlfisio per 3-0 contra el Real de Gandia Groc, del J23 JPB Mediadors 3-1 contra l’Oliva, l’aleví masculi J23 Locatec 3-0
contra l’Oliva Roig i la derrota per 2-3 de l’aleví femení Veles e Vents Apartamentosyplayas contra el Real de Gandia.

Articles relacionats