22.1 C
Gandia
Divendres, 30 setembre, 2022

L’equip infantil de voleibol del Grau de Gandia aconsegueix el premi de l’ascens a Preferent

– A la primera oportunitat, es va aconseguir les jugadores del Veles e Vents- Dc Hotels- Joan XXIII, l’important objectiu d’ascendir a Preferent de cara a la pròxima temporada 21-22.

Després d’una temporada en el grup Nord de la categoria infantil zonal, on l’equip va acabar primer invicte i amb molt poc nivell competitiu amb el qual aprendre i créixer, l’equip del Grau ha afrontat una fase d’ascens on per fi ha trobat equips de gran nivell i partits renyits i emocionants.

Tant ha sigut així, que en l’últim partit, tres dels quatre equips tenien opcions de proclamar-se campions de la mateixa en funció del resultat final del partit.

El matí del dissabte va enfrontar a l’equip del Veles contra un corretjós Santa Pola, que després de guanyar el primer set, es va veure clarament superat pel joc de les jugadores del Grau.

La vesprada va oferir un emocionant partit de més de 2 hores i mitja de duració i en el qual a les del Grau se’ls van escapar tres sets després de dominar-los clarament. Ací es va veure que la falta de rodatge competitiu era un hàndicap que les jugadores eixides totes elles del CEIP Joan XXIII, anaven a pagar car.

Al tercer i definitiu partit l’equip grauer es va presentar amb l’anhelat ascens a Preferent assegurat, ja que l’equip d’Elx no podia ascendir en ser filial d’un equip de preferent i això feia que el segon i tercer lloc de la fase donaren l’ascens en cas de victòria de les il·licitanes.

És destacable que les deu jugadores de l’equip procedeixen del CEIP Joan XXIII, demostrant que aquest col·legi s’ha consolidat demostrant un alt nivell de voleibol.

Foto de l’equip en el pavelló de la foia d’Elx on es va disputar la fase d’ascens.

De peu: Loreley (jugadora cadet) entrenador: Ximo BorrásYasmín, Nerea B, Joanna, Daniela, Belen, Xavi Signes (estadista), Andrea (jugadora cadet)

A baix: David (segon entrenador), TianClaudiaNatalia, Marta, Nerea  Rodríguez, Joaquín Borrás (entrenador honorífic).

Articles relacionats