19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

L’equip gandià de beisbol Tigres de Gandia obligat a guanyar i guanyar

Tigres de Gandia es jugarà el CAMPIONAT de la 1a DIVISIÓ NACIONAL DE BEISBOL del grup Est a Molina del Segura (Múrcia) aquest pròxim dissabte 15 de juliol estant obligat a guanyar el primer partit a les 10.00 hores, si vol empatar la sèrie i forçar el tercer partit que es jugaria a continuació.

Aquest passat diumenge 9 de juliol va ser un partit estrany des del principi, ja que va donar principi 2 hores més tard del que es preveu (19.00 hores), després del desplaçament i d’estar en el camp des de les 16.00 hores.

Des de l’inici va ser un partit apassionant i de molta qualitat perquè jugaven els dos aspirants al títol, l’equip dels Tigres de Gandia, amb un Line Up d’11 jugadors que es presentava amb baixes molt importants i l’equip de la Isla amb un Line Up de 21 jugadors, ja que presentava moltes incorporacions i de gran talent totes elles (exjugadors de Divisió d’Honor i de la selecció espanyola absoluta).

El partit d’anada de la FINAL es va mantindre la igualtat fins a la 5a entrada amb un parcial de 2-1 a favor de l’equip illenc, però a partir de la 5a entrada, i a conseqüència dels errors de l’equip felí, La Isla es va fer amb el partit malgrat cometre més errors i menys hits, però sent molt més productiu i pràctic que l’equip gandià.

Només es van jugar 7 de les 9 entrades que dura un partit de Beisbol. Com a curiositat, el partit es va jugar amb tres àrbitres per la importància d’aquest, ja que tot el torneig s’ha jugat amb dos.

El resultat del partit va ser TIGRES DE GANDIA 2 – L’ILLA 12, amb un total de 9 HITS I 4 ERRORS per part de l’equip de Gandia i de 6 HITS i 5 ERRORS per part de l’equip de València.

Articles relacionats