L’equip femení de Voleibol del Veles e Vents és més líder

– L’equip femení infantil de voleibol Veles e Vents- DchotelesRaulfisio-Joan 23, va véncer en el primer derbi de la història, entre el club del Grau i el C.V Gandia, per 3-0 (25-4, 25-12, 25-8), i va acumular la seua sisena victòria de la temporada.

– L’equip Veles e Vents continua i destacat del seu grup Nord Infantil Zonal.

Les jugadores del Grau, formades totes en la pedrera del Ceip Joan XXIII, van tornar a demostrar que el seu grau de preparació i formació està per damunt de la categoria en la qual participen.

El Veles e Vents va dominar el partit des de principi a fi, tal com demostra el resultat final del partit. Amb aquesta victòria, l’equip del Veles e Vents és més líder i les jugadores i cos tècnic esperen els encreuaments d’ascens, on segurament els partits siguen més competits. 

La peculiaritat d’aquest any marcat per la covid19, fa que les components d’aquest equip passen per ell, sense encaixar cap set en contra en els més 18 duels que han pogut disputar entre la competició aleví en la qual el van iniciar i aquesta fase de competició infantil, però sense haver pogut gaudir dels moments més van tindre en el final de la passada temporada on van competir en les finals provincials, autonòmiques i campionat d’Espanya aleví.

Ara les jugadores gaudiran del descans nadalenc de la competició, i es reduirà el ritme d’entrenaments per a no córrer riscos de contagis innecessaris i a preparar el doble enfrontament que el dia 9 de Gener entre les xiques del Veles e Vents i les del Club de Volei Grau de Castelló, que es disputarà en la pista Paola Martinez.

Fotografia- Yasmín, Belen, Joanna, Daniela, Nerea Benavent, Claudia, Nerea RodriguezNatalia, Marta i Tian, amb els tècnics Ximo Borràs i
David Arroyo.

Et Pot Interessar