22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

L’equip del Club Voleibol Arenas en plena preparació del Torneig Summer Cup

L’equip de Voleibol Arenas Decorgandia ja prepara el torneig de la Summer Cup que es disputarà els pròxims 9,10,11 de juny, a Orpesa i que servirà com a tancament de la temporada de pista dels equips del club.

En aquest torneig al qual es desplaçaran 10 jugadores infantils amb el seu cos tècnic, les jugadores graueres s’enfrontaran a clubs de tota Espanya com són el Miramadrid, Son Servera, Vall d’Hebron, Esdecar i Mediterraneo Castelló. La competició es disputarà en el complex Marina D’Or i els partits i cerimònia d’inauguració i clausura seran retransmeses per streaming.

Amb la presència en aquest torneig, el club donarà per finalitzada la temporada de pista 22-23; temporada de gran èxit, ja que l’equip infantil va aconseguir una meritòria cinquena plaça en la final autonòmica de la categoria quedant a dos places del campionat d’Espanya.

A més, l’equip de categoria cadet va aconseguir l’objectiu de la permanència de manera folgada i el juvenil (Veles e Vents) va arribar als encreuaments per l’ascens en els quals va quedar eliminat pel CV Quart.

Respecte a la base, els més de 50 esportistes van participar en competicions escolars, provincials i autonòmiques encara que els entrenaments continuaran durant el mes de Juny, en l’àmbit competitiu l’activitat tindrà el seu punt final en el lliurament de trofeus escolar del pròxim dimarts 6 de Juny on els equips recolliran 5 trofeus de pista i platja.

Sens dubte, una temporada especial només entelada per l’absència d’una instal·lació coberta on poder treballar a un nivell superior i que continua fent que els jugadors/as graueres continuen partint en desavantatge davant els grans clubs del panorama nacional contra els qualscja competeixen.

Ara en aquest mes de juny el club se centrarà a preparar la competició de platja autonòmica. Les noves dates de competició són 8 i 15 de Juliol a València i Benidorm respectivament i la directiva ja inicia la planificació de la temporada 23-24. Una temporada que serà la del desé aniversari del voleibol al Grau de Gandia.

Novament agrair als Centres Educatius del Veles e Vents i Joan XXIII la seua aposta per aquest projecte esportiu-educatiu que permet a més de 70 esportistes del Grau i voltants, practicar aquest gran esport i a tots els patrocinadors que ens donen suport i ajuden a cobrir les despeses del club.

Articles relacionats