L’equip de xics del CA SAfor Teika s’apropa a l’octogonal d’ascens

 

– Segon lloc per als xics del CA Safor Teika en la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs

– La competició, dins de la Lliga Joma de Primera Divisió, es va disputar dissabte passat a Elx. L’equip ‘groguet’ es va mesurar amb el Lleida UA, UCAM-Cartagena i CA Elche Decatlón.

El Club d’Atletisme Safor Teika va quedar segon amb el seu equip masculí en la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs a l’Aire Lliure, dins de la Primera Divisió (Lliga Joma), disputada dissabte passat a Elx, a porta tancada i amb totes les mesures sanitàries anticovid. El Safor, que va obtindre 192 punts, es va enfrontar a l’UCAM-Cartagena, que va quedar primer amb 211 punts, el CA Elche Decatlón, que va ser tercer amb 145, i el Lleida UA, quart amb 135 punts.

Després d’haver-se disputat la resta de partits de la jornada (quatre en total, amb quatre equips cadascun), el Safor es col·loca cinqué en la classificació general provisional. Si en la propera jornada, el 15 de maig, els ‘groguets’ tornaren a ser segons salvarien la categoria, a més de ficar-se en l’octogonal d’ascens. La final serà el 12 de juny.

Els atletes participants van demostrar un gran nivell, i prova d’això és que dissabte es van batre sis rècords de club absoluts. A Elx van estar acompanyats pels seus entrenadors, a més del director esportiu, David Melo, el president del club, Vicent Boscà, la gestora esportiva, Lidia Balada, i el director-gerent de TeikaNicolás Barber, en qualitat de principal patrocinador.

El CA Safor Teika va desplaçar a 39 atletes. Van ser primers en les seues proves Antonio Montalva (javelina), Daniel Lusilla (200 m.), Alberto de Oliveira (llargada i triple salt) i Óscar Gimeno en martell de 7,2 kg.

Van quedar segons Joan Villarroya (5.000 m. marxa), Jorge Boscà (400 m.), Fran Vilches (800 m.), Sergio Argul (1.500 m.), Javier Polo (3.000 m.obst.), Raúl Bellón (alçada) i Yago de la Fuente en triple salt.

Van ser tercers Alioune Ndiaye (javelina), Francisco Sospedra (5.000 m marxa), Borja Ortega (1.500 m.), Rafael Martínez (110 m.t.) i l’equip 4×400, compost per J. Armando RoseroJorge Boscà, Fran Vilches i Joan Cloquell.

També participaren José Giner (100 m.), Mehdi Messadi (100 m.), Bernat Pérez (100 m.), David Concejo (200 m.), Víctor García Palomino (400 m.), Josuer Armando Rosero (800 m.), Jhoel Faus (3.000 m.), Miguel Serrador (3.000 m.), Mario Rico (110 mt.), Víctor Argento (400 mt.), Marc Pérez (400 mv), Roberto Moratal (3.000 m.Obst.), Jordi Miret (alçada), Sergio Palomino (perxa), Víctor Moratalla (perxa), Iván Duarte (llargada), Rubén Mayor (pes i disc), Daniel Mayor (pes i disc), Dian Iskrenov (disc), i l’equip de relleus 4×100, format per David Concejo, José Giner, Daniel Lusilla i Mehdi Messadi.

Com a reserves van acudir Sabri MessadiNicolás Blasco, Vicente Martí, Alejandro Martínez, Víctor Leca i Jordi Atienza.

Et Pot Interessar