15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

L’equip de voleibol del Grau de Gandia jugarà la final autonòmica d’ascens a Preferent

 

Es va confirmar el que tothom esperava i per fi l’equip infantil femení del Grau de Gandia va aconseguir la classificació per a la final autonòmica de la fase ascens a Preferent 2020-21, que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 de Maig a la ciutat alacantina d’Elx.

Després d’una temporada amb ple de victòries i després del 3-0 de l’anada en Castelló, només quedava el tràmit del partit de tornada d’aquest dissabte en la pista Paola Martínez del CEIP Joan XXIII per a certificar la participació a la final.

Ara i amb un resultat total de 9 victòries en 9 partits, 7 de fase regular i 2 d’encreuaments, les xiques encaren una fase final que els mesuraran a tres equips alacantins per definir i que podrien ser: Elx Salesians, Biarense i Sant Joan 3 o Polaris Santa Pola, que són els qui tenen l’eliminatòria menys definida de tots.

Les jugadores i cos tècnic que han aconseguit aquesta fita històrica volen agrair als socis col·laboradors, direccions i docents dels dos centres educatius que representen (I.E.S. Veles e Vents i CEIP Joan XXIII) i als patrocinadors que els donen el seu suport econòmic com són: Dc Hotels, DecorgandiaRaulfisioLocatec, apartamentosyplayas.es, Jpb mediadors, Soler Tech, Aprenglish, i Guillem Export, el seu ànim i suport constant, alhora que esperen obtindre l’anhelat ascens per a ser tinguts més en compte per les institucions públiques de la ciutat.

Aquest ascens podria certificar-se abans fins i tot de jugar si entre els quatre participants en la fase final estigueren dos equips “filials” com per exemple Sant Joan 3 o Elx salesians, ja que en tindre un equip ja en preferent no podrien fer efectiu la seua possible plaça d’ascens.

Només queda lluitar en la fase, aprendre i ser fidels al seu eslògan: Joan XXIII, ESFORÇ i LLUITA.

Articles relacionats