19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’equip de pàdel de la Policia Local va participar en el XVI Campionat d’Espanya Hero Pàdel Fire Cops

– L’equip de pàdel de la Policia Local de Gandia participa en el XVI Campionat d’Espanya Hero Pàdel Fire Cops

La setmana passada, de l’1 al 3 de setembre, l’equip de pàdel de la Policia Local va participar en el XVI Campionat d’Espanya Hero Pàdel Fire Cops.

Es tracta de l’única agrupació esportiva que representa a la Comunitat Valenciana en aquesta competició, la qual es va celebrar al Club de Pàdel Nueva Alcántara de Marbella i on van participar equips de tot el territori espanyol.

L’equip Ducal, en una primera fase de lligueta, va quedar enquadrat en el grup al costat de la PL. Marbella, PL. Sevilla i PL. Alcobendas, després d’una ajustada i dura fase.

Tot i això, no es va poder classificar per a la fase final, per la qual cosa manté la categoria per a la pròxima edició.

En els següents encreuaments, contra els Bombers de la Generalitat, es va saldar amb l’obtenció d’un punt, i contra l’equip de FF. CC.SS. d’Estepona es va poder aconseguir l’eliminatòria en obtindre dos dels tres punts en joc.

Al llarg del campionat ha destacat l’alt nivell de tots els participants. A més, aquests van poder gaudir de les instal·lacions amb renovades pistes de pàdel com les instal·lacions comuns i socials del club.

Des de l’equip gandià han volgut agrair a les empreses que han col·laborat i fet possible la seua participació: Ajuntament de Gandia, Moll Motor, Natali Domna, MV Oposicions, Bahia, Malibú, CarambaBudhaGastroBarShaganeshaDisVallGandiaSurfSG SportRamón Barón, BCR, Torrero.

Articles relacionats