24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

L’equip de beisbol Tigres de Gandia líder en solitari de la 1a Divisió Nacional

– Tigres de Gandia va aconseguir la quarta victòria consecutiva en la lliga de la 1a Divisió Nacional, i aquesta vegada va ser contra l’equip Antorcha València

L’equip de Gandia continua immaculat, ja que de moment porta disputats quatre partits i ha aconseguit guanyar en cadascun d’ells.

Fins a aquesta quarta jornada, Tigres de Gandia liderava al costat de l’equip Isla en la taula de classificació (pròxim rival el diumenge que ve en el camp de beisbol de la platja de Gandia), però L’Isla va perdre a la seua casa enfront d’Astros València, deixant per primera vegada en la història a un equip de GANDIA liderant en solitari la taula de classificació d’un Campionat Nacional.

El partit es va donar per finalitzat al tancament de la setena entrada, ja que el partit es va donar per conclòs en sobrepassar el temps reglamentari i sense arribar a entrar al bat l’equip gandià per a tancar l’entrada, perquè la victòria estava assegurada.

Destacar per part de Tigres de Gandia al conjunt de l’equip, però especialment, els dos PitchersCristhoper Baez i Dioni Lezama, com a Carlos Cid que ens va fer un recital de com es juga a l’atac en anotar 2 dobles, 1 triple i 2 Hits en el seu compte personal.

El resultat del partit va ser Antorcha València 4 – Tigres de Gandia 13, amb un total de 15 Hits i 5 errors per part de l’equip de la capital de la Safor.

EQUIP                                    1 2 3 4 5 6 7 8 9 T

ANTORCHA VALÈNCIA          2 0 0 0 0 1 1 X X 4

TIGRES DE GANDIA               2 7 1 0 2 1 X X X 13

Articles relacionats