26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

L’equip de beisbol Tigres de Gandia guanya per “Knock Out” a Piratas València

Aquest passat diumenge 6 de Febrer i després d’una jornada de descans l’equip de beisbol Tigres de Gandia va jugar el seu 6é partit del Campionat Autonòmic de Beisbol, i aquesta vegada enfront de PIRATES VALÈNCIA.

En aquesta ocasió tampoc es van jugar els 9 “innings“, ja que es va tancar el partit per “Knock Out” sense arribar a tancar-se la 6a entrada. L’aplicació del “Knock Out” es el que s’anomena regla de misericòrdia o sacrifici, que fa que el partit finalitze abans del final programat si un equip té un avantatge de carreres molt gran i probablement insuperable per a l’altre equip.

I això és el que va ocórrer al llarg de la sisena entrada, on els Tigres de Gandia superava a l’equip bucaner per 15 entrades, i el reglament diu que a partir de la 5a entrada, si un equip té un avantatge de 15 o més carreres, el partit es donarà per conclòs en el moment que es produeix aquesta diferència.

Va ser un partit en el qual el Mànager de l’equip gandià va aprofitar per a poder continuar provant jugadors en diferents posicions, provar nous esquemes i donar descans a algun jugador.

Per part de l’equip Tigres de Gandia cal destacar a tot l’equip en defensa, però per damunt de tots, cal destacar l’actuació de Michel Esquivel que va aconseguir dos “Home Run” impulsant en cadascun d’ells a dos jugadors.

El resultat final del partit va ser PIRATAS VALÈNCIA 3 – TIGRES DE GANDIA 18.

P2060485
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Articles relacionats