20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

L’equip de beisbol Tigres de Gandia cau amb el cap ben alt davant l’actual campió de la Copa del Rei

 

 

 

Aquest passat dissabte, 15 de Gener, l’equip de beisbol Tigres de Gandia va disputar el seu quart partit en el Campionat Autonòmic de Beisbol de València, enfront de l’actual Subcampió de la passada temporada de la Divisió d’Honor Nacional i vigent Campió de la Copa del Rei, quasi res porta el diari.

Un partit que posat damunt de la taula i veient la diferència que hi ha quant a pressupost, qualitat i professionalitat d’un equip i un altre, el partit li ho hauria d’haver portat Astros València “de carrer”, però no va anar així.

Va ser un partit que es va decidir per dues carreres “brutes” que va anotar l’equip de la capital, a conseqüència de dos errors en defensa de l’equip de Gandia.

Curiosament, al llarg del partit (que va durar una mica més de tres hores), només va haver-hi dos HITS, i els dos van ser dels Tigres de Gandia, mentre que al llarg de tot el partit només va haver-hi dos els errors i tots dos també per a l’equip de la Safor.

Una vegada més, no es van disputar a 9, perquè es van sobrepassar les tres hores de partit i no es va tancar la 8a entrada, ni es va jugar la 9a.

El partit va ser un duel de Pitchers, ja que la resta de jugadors de camp, poc van poder fer davant els colossos que estaven damunt del
monticle.

Per part de Tigres de Gandia, cal destacar a tot l’equip en defensa, una defensa que només va cometre dos errors al llarg d’un poc més de tres hores que va durar el partit enfront d’un fortíssim equip, però per damunt d’ells, destacar al Pitcher obridor Brandor Santos, que va saber contindre l’empenyiment de l’equip de casa al llarg de les 3 primeres entrades que va estar damunt del monticle, i com no, al Pitcher tancador Cristopher Baez, que va tornar a deixar el seu segell al llarg de les restants 5 entrades.

Però per damunt d’ells, destacar al Pitcher esquerrà veneçolà de la selecció Espanyola absoluta Ricardo Hernández, jugador professional AAA que ha jugat en les grans lligues i que va portar a l’equip Astros València a la consecució de la victòria, sense tot just deixar participar a la resta dels seus companys, eliminant a 17 jugadors per “Strike Out“, de 21.

El resultat del partit va ser ASTROS VALÈNCIA 2 – TIGRES DE GANDIA 0

Articles relacionats