21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’equip de beisbol Tigres de Gandia accedeix a semifinal 

L’equip de beisbol Tigres de Gandia es va classificar, el passat diumenge, 11 de juny per a disputar les semifinals dins de la Fase Prèvia del Grup Est de la 1a DIVISIÓ NACIONAL, sent aquest pròxim diumenge 18 de juny, el partit d’anada i el següent diumenge, 25 de juny, el partit de tornada a doble joc si fera falta, ja que les semifinals es juguen al millor de 3 partits segons les bases de la competició.

Tot això, gràcies al fet que l’equip de beisbol Tigres de Gandia s’imposara en terres murcianes, concretament en Molina del Segura, a l’equip Rocosos, en un partit que va resultar molt còmode per a l’equip gandià.

Partit que es va donar per conclòs una vegada es va disputar 5a entrada de les 9 que dura un partit de Beisbol per l’aplicació de la norma de knock out (regla de misericòrdia que fa que el partit finalitze abans del final programat si un equip té un avantatge de 10 carreres o més després de set entrades jugades o amb un avantatge de 15 carreres o més després de cinc entrades jugades, per la qual cosa el joc es considera una victòria per ko i finalitza en aquest  moment).

I això és el que va ocórrer al tancament de la 5a entrada, que l’equip de la Safor va aconseguir un avantatge de 15 carreres sobre el seu rival.

Destacar per part de TIGRES DE GANDIA el Home Run de Michel Esquivel, i a tot l’equip tant en defensa com en atac que van saber interpretar molt bé les ordres del Mànager, Jorge Félix Méndez.

El resultat del partit va ser ROCOSOS 4 – TIGRES DE GANDIA 19, amb un total de 17 Hits i 4 errors per part de l’equip de la capital de la Safor i de 5 Hits i 1 error per part de l’equip de València.

ENTRADES:                 1 2  3 4 5 6  7 8 9     T

ROCOSOS:                  0 0  0 0 4 X X X X     4

TIGRES DE GANDIA   3 10 0 4 2 X X X X  19

Articles relacionats