14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

L’equip ciclista Canyon s’allotja a Gandia

– Prop de 50 persones de l’equip ciclista femení Canyon han gaudit de Gandia abans de la Volta Ciclista Valenciana Fèmines

L’equip de ciclisme Canyon femení s’ha allotjat, durant una setmana, a l’Hotel Bayren amb motiu d’entrenar i conéixer els recorreguts que hauran de realitzar a la Setmana Ciclista Valenciana Fèmines. Gandia serà l’eix central d’aquesta competició en uns dies, a banda de ser el lloc d’on eixirà la primera guanyadora d’etapa al tindre la meta de la prova inicial.

Un total de 47 persones, entre ciclistes i cos tècnic, han gaudit de les instal·lacions d’un espai declarat Bikefriendly com és l’Hotel Bayren.

L’equip ha deixat hui l’hotel per traslladar-se a Castelló pel mateix motiu de la visita, però el dimecres tornaran ja per a la Volta Ciclista Valenciana i es quedaran fins al dia 20 de febrer.

frances 220212 4393

Gandia s’ha convertit en un principal atractiu turístic per a l’activitat esportiva, en aquest cas el ciclisme, i molts equips tenen a la ciutat com un espai a l’altura de les seues necessitats.

Articles relacionats