20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’equip ciclista cadet de la Valldigna Retirem Amiant aconsegueix una gran victòria

L’equip valler de cadets Retirem Amiant guanya en la prova ciclista realitzada a la població alacantina de Beneixama, d’aquesta manera aconsegeuix  el primer lloc per equips en la prova inicial de la challenge de la Comunitat Valenciana de la categoria i primera victòria.

Sens dubte la gran faena realitzada durant la present pretemporada amb ciclistes que no comptaven per a altres equips de la mà del  expupil de Manolo SaizEdu Fraile Llacer que ha sabut transmetre els ensenyaments del seu mestre que porta a l’equip ciclista de l’ONCE al capdavant del ciclisme mundial.

Beneixama, els ciclistes de l’equip valler van estar atents en tot moment i van saber donar el colp a mitjan carrera amb l’escapada principal que la componien Vicent Grau i Xavi Mestre de l’Amiant, Héctor Celda del Bonillo– Manuela Fundación i Eric Igual del grup Sime.

Entre els components de l’Amiant i Bonillo es van posar d’acord i l’escapada va fructificar per jugar-se el triomf final a l’esprint, que el va guanyar Eric Igual seguit de Mestre, ciclista de Beniarjó, en tercer lloc Celda, i en quarta posició va finalitzar Grau, ciclista de Tavernes.

En la classificació per equips, L’equip de la Val Retirem Amiant va ser just guanyador, per davant de l’equip favorit de Bonillo-Manuela Fundación.

Tota una injecció d’ànim per l’equip valler, que despres d’aquesta victòria afronta la temporada amb gran il·lusió.

Destacar la tasca realitzada pel director de l’equip Edu Fraile Llacer que ha sabut capgirar la dinàmica d’aquest equip amb la base de l’èxit que és la constància en la cultura de l’esforç.

Articles relacionats