L’ENGINYER JOSEP BLASCO S’INCORPORA A URBANISME EN GANDIA AMB LES FOEIS I EL PAI DE LA PLATJA COM OBJECTIUS

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Gandia es reforça des de hui amb la incorporació de l’Enginyer de Camins, Ports i Canals, Josep Blasco Pla. Blasco ocuparà la plaça del funcionari jubilat Roberto Santatecla en comissió de servei, renovable cada sis mesos, ja que posseeix plaça d’Enginyer de Camins, Ports i Canals a l’Ajuntament valencià de Montserrat.

Blasco és el president de la Comissió d’Administració Local del Col•legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Comunitat Valenciana, en 2005 va ingressar en el Cos d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques del Ministeri de Foment, posseeix una àmplia experiència en el sector, i ha desenvolupat tant tasques d’assessorament en R + d + i en el sector privat com de Professor de la Fundació Laboral de la Construcció. S’encarregarà entre altres aspectes de les relacions amb els gestors de carreteres i el port de Gandia a més de donar sortida i agilitzar les urbanitzacions pendents de finalitzar a la ciutat, entre les quals s’inclouen dues de les més importants a desenvolupar avui dia: Les foies i el PAI d’equipaments de la platja de Gandia.

 

Des del govern municipal s’ha considerat important l’arribada de Blasco perquè amb la jubilació de Santatecla, el departament d’Urbanisme s’havia quedat sense enginyers a la plantilla, un lloc necessari en una ciutat amb port i en la qual les infraestructures per millorar la connectivitat de la ciutat són una de les principals necessitats del municipi. A més, des del govern municipal s’ha volgut deixar clar que la incorporació de Blasco no suposa cap cost afegit per al consistori, ja que ocupa una plaça existent en la relació de llocs de treball que havia quedat vacant.

Et Pot Interessar