L’AVORTAMENT I LA CUSTÒDIA COMPARTIDA IMPEDEIXEN LA UNANIMITAT EN UNA MOCIÓ SOBRE IGUALTAT A TAVERNES

El Partit Popular de Tavernes diu que haguera votat a favor de la moció que presentaren conjuntament EUPV i Compromís si no hi haguera inclòs dos punts que qüestionaven “precisament la igualtat d’una banda, amb l’intent de tirar enrere la custòdia compartida, i d’altra es mostrava a favor de l’avortament al cap de sis mesos de gestació”.

“Un nadó pot viure fóra del ventre de la mare com s’ha vist en un 67% dels nadons nascuts en eixa etapa de gestació”, comenta la regidora Ciscar. “I la custòdia compartida és un dret que ha costat molts anys d´aconseguir, i ara seria tirar un pas enrere. És un dret del menor estar amb els dos progenitors, no confundim el que no és”, afegia. “Estem a favor de la moció que parla de la Igualtat”. Així ho va fer constar la regidora. “El que no compartim són dos punts que considerem que s’haurien d’haver tractat en un àmbit que no és de la nostra competència local i/o en altra moció”, concretava Ciscar.

Finalment, la moció que aprovaren tots els partits excepte el PP “tapava baix el paraigua de la igualtat” tirar arrere la custòdia compartida i l’avortament al cap de sis mesos de gestació. “Compromís deixà que la moció a favor de l’avortament als sis mesos i llevar la custòdia compartida s’aprovara”, amenta el PP.

Indústria garanteix l’aprovació enguany del projecte d’electrificació del polígon El Golfo de Tavenes