12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

L’avinguda del Grau estarà tallada del 20 al 22 de juny per obres

– Dilluns que ve s’inicien els treballs d’asfaltat de l’avinguda del Grau

Obres dasfaltat Avinguda del Grau 1
La Policia Local informa que des del dilluns 20 juny al dimecres 22 juny es procedirà a l’asfaltat de l’avinguda del Grau, al tram d’accés al Grau.

Mentre duren els treballs, tots els vehicles s’hauran de desviar per l’avinguda de les Marines. En cas de voler accedir a la via de servei, l’accés es farà des de l’avinguda del Litoral.

Segons el previst, a partir del dia 23 es recupera la circulació dels dos carrils en direcció al Grau i un en sentit Gandia.

Els treballs s’emmarquen dins del projecte d’adequació de l’avinguda del Grau que té com a objectiu assolir un entorn més inclusiu, segur i de més qualitat ambiental tant per als residents com per als vianants i ciclistes que transiten l’avinguda.

La intervenció se situa dins del Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia, que comprén un conjunt d’actuacions dirigides a la recuperació d’espais per a la ciutadania, la connexió de la ciutat amb els seus entorns naturals i l’aplicació de solucions tecnològiques que milloren la informació i la interacció dels nostres visitants.

Articles relacionats